tiistai 26. heinäkuuta 2011

Heiluvien kippuroiden kokous

Noniin, vihdoin saamme jatkoa lomareissullemme. Piipahdimme siis kotimatkallamme Taalintehtaalta Salossa, Mirai No shibojen pienimutoisessa miitissä. Vastassa oli ensimmäisenä ihanaiset shibaneidit Tiuku, Helmi ja Iitu. Fumikoa kolmikko alkuun hieman jännitti, vaikka olikin turvallisesti aita välissä.


Sisällä odotti uusin tulokas Aata, pari viikkoa Fumikoa vanhempi mustikkatyttö ;) Pikkuset pistivät heti leikiksi ja alkuun oli meidän pikkuinen rasavilli jopa jäämässä hieman alakynteen! Pennut pääsivät ulos leikkimään ihanalle isolle aidatulle pihalle, jossa oli mukava painia ja tilaa takaa-ajo leikeille. Sääkin salli vaikka aamulla näytti pahalta. Pennuilla näytti oleva hauskaa ja meillä niitä kuvatessa!
Kiitos Sinille osasta kuvista :)

Kuvatulva!! :D


Vauhtia riitti! Hetken huilutauko kameran edessä. Tästä kuvasta tulikin mieleeni, kun shiboista usein sanotaan, että ovat hyvin kissamaisia koiria. Jos Fumiko olisi kissa, niin se olisi varmaan Ragdoll :D


Kun ei nuo pennut sitten millään malttaneet lopettaa painileikkejään, vietiin ne hetkeksi sisälle nukkumaan. Hulvaton kaksikko simahtikin melkein heti tilaisuuden tullen. Pennut on sitten suloisia kun ne nukkuu, eikö? <3


Pentujen kerätessä voimiaan sisällä unten mailla, saimme tilaisuuden kuvata aikuisia! Iitu, jengin vanhin näytti, että osaa poseerata kauniisti ihan luonnostaan


Oma suosikkini Tiuku. Siinä vaan on sitä jotain mun makuun!


Sitten vielä ihastuttava Helmi :) Helmin tapasin ekaa kertaa jo pentuna ja se oli sitten menoa.. :D Kerrassaan hurmaava shibanalku!


Pentujen päiväunien jälkeen oli niiden vuoro esiintyä kameralle ja vieläpä pöydällä. Hienosti sujui harjoitukset, pakko myöntää! Etenkin Aata oli kuin vanha tekijä!
Fumiko... niin tiedän, se on ahne! Mutta pikkuneiti ihan sekosi kinkusta, se ihan tärisi kun havitteli herkkua! :D Kuvaaminen oli hieman haastavaa alkuun, kun sillä ei ollut muuta mielessä kuin kinkku ja miten saada se HETI..


Pari jokseenkin onnistunutta otosta omastakin tyttösestä lopulta sain, vaikka Sinin sanoja lainaten sillä on tuollainen "missä mun kinkku?!?" ilme joka kuvassa :DMeillä oli hieno päivä, kiitos Sini ja kippurat! Otetaan pian uusiksi ;)
Kotimatkalla maistui uni, josta voisi päätellä, että eräällä taisi olla hauskaa!


2 kommenttia:

  1. Voi että! Kyllä määkin niin hirmuisesti haluaisin Amaita leikittää muiden shibojen kanssa. (:

    VastaaPoista
  2. Ragdoll tosiaan, kissanäyttelyyn vaan :D Kissamainen olemus tosin kaikkoaa äkkiä kun on vauhti päällä ja herkun haju nenässä :D

    VastaaPoista