maanantai 18. heinäkuuta 2011

Maalla ja merellä

Nyt viimeisenä lomapäivänä on hyvä muistella mitä kaikkea sitä lomalla ehdittiinkään tehdä. Ensin oltiin pari päivää maalla, Porvoossa jälleen. Tällä kertaa koko koirajengi pääsi mukaan. Mun kolme ja äitin kaksi, eli yhteensä viisi karvakorvaa! :) Fumikokin tunnisti jo paikan ja yhdessä koirat juoksivat innoissaan pihamaalla nuuskuttaen paikt läpi.


Joku kissa oli unohtunut päiväunille navettaan ja koki melkoisen järkytyksen viiden koiran lauman hypätessä autoistaan yhtäkkiä hänen rauhaansa rikkomaan! :D


Fumikon ja Nellin jälleennäkemisen riemu ei ollut ottaa laantuakseen koko reissun aikana.. Tytöt painivat sisällä ja ulkona, isojen vahtiessa sivusta.
Kyllä teki välillä isommilla tiukkaa katsella vain sivusta kun pennut pitivät hauskaa. Pienten leikkeihin eivät päässeet kuitenkaan osallistumaan. Sissin aloitteesta, innostuivat sitten leikkimään keskenään!
Yöllä oli kova ukkonen ja rateen ropina valvotti minua. Yksikään koira ei moisista mölyistä välittänyt. No tiedänhän minä, ettei Nuka taikka Ella ole milleskään kovista äänistä, kuten ukkonen, ilotulitteet tai ampuminen. Nuka on ollut mulla aina mukana raketteja ihailemassa uutenavuotena ja paukkeen keskellä peuhaa vain omiaan lumihangessa. Nyt oli hauska huomata, ettei pieni Fumiko ollut moksiskaan ukkosen jyrinästä vaikka pari lähelle iskenyttä salamaa aikamoisen jytinän aiheuttikin.

Aamulla käytiin sitten koko porukan kanssa pienellä kävelyllä sateen jälkeen. Hienosti kulki koko jengi kasassa, Nelli ja Fumiko tietysti toisissaan kiinni. Nuka pysyi hienosti lähellä, hihnassa.. Kovasti poika haikaili varoitushuutoja kiljahtelevan pesäänsä suojelevan töyhtöhyypän perään, joten ei käynyt edes mielessä päästää sitä irti. Pitkässä liinassa pääsi kuitenkin mukavasti vähän juoksentelamaan muiden matkassa. Kosteassa heinikossa pyörineet koirat olivat kuin pahimman rankkasateen jälkeen.


Lenkin jälkeen oli hyvä huilata hetki ja nauttia sateen raikastamasta ilmasta!

Koko päivän ripotteli vettä kuuroittain. Hyvä syy ottaa välillä vähän rennommin.
Mökiltä palattuamme maltoin viettää kotona jopa päivän. Käytiin Nukan kanssa puistoilemassa ja uimassa (tai seiskoskelemassa vedessä). Kun on kerran lomaa, niin tehdään sitä mitä ei arkena voi, eli reissataan! Niinpä nappasin Fumikon kainaloon, otin pikkuveljen matkaan ja suuntasimme isovanhempiani ilahduttamaan Taalintehtaalle ;) Tuloiltana nautimme saunasta ja uimisesta näissä kauniissa vaaleanpunaisissa maisemissa <3


Seuraavana aamuna lähdettiin merelle! Pääsi Fumikokin heti tutustumaan veneilyyn. Fumikomaiseen tapaansa, se ei juurikaan hämmästellyt tilannetta. Keinuva lattia vain hieman hämmästytti :DSaavuimme Kasnäsiin. Maissa meitä oli vastassa jos jonkinmoista koirakaveria, joita Fumiko ei sen kummemmin hämmästellyt. Rauhassa tuon pienen kett
utytön kanssa ei juurikaan saa olla, kun jokatoinen ohikulkija pysähtyy ihastelemaan neitiä. Ihailijoita riitti, eikä Fumiko näyttänyt pistävän pahakseen!


Pikkuveljenikin oli aivan lumoutunut Fumikosta. Halailuja ja pussailuja riitti!
Niin, miksiköhän shibat ylpistyvät?


Fumiko oli kokoajan mukana, kun en raaskinut sitä vielä yksin veneeseenkään jättää. Niinpä se kulki sylissä mukana ja joku ohikulkija oli sitä erehtynyt lelukoiraksi luulemaan :D Siinä se nukkui myös mun sylissä kun syötiin. Illalla ihailtiin/ihmeteltiin vielä merta auringon laskiessa.Seuraavana päivänä pysähdyttiin sovitusti kotimatkallamme Salossa, Mirai No shibojen pienimutoisessa miitissä. En nyt kuitenkaan jatka siitä sen enempiä, ettei tästä nyt tule joku maratonpostaus.. :D Eli jatkoa tulossa lähipäivinä!

Lisää kuvia Porvoosta: http://shiberian.pictures.fi/kuvat/Lomakuvat/Karhukorpi/
ja Taalintehtaalta: http://shiberian.pictures.fi/kuvat/Lomakuvat/Taalintehdas/

Uusia kuvia myös koirien omissa gallerioissa! :)

3 kommenttia:

 1. Ihania kesätouhuja teillä! ^_^ Fumiko näyttää kotiutuneen porukkaan kuin kirsu kuonoon! Meidänkin pitää järjestää jossain vaiheessa taas koiramiitti, niin pääsen tuon _syötävän suloisen_ pikku-neidin ihan LIVE:nä tapaamaan!

  Ronja lähettää extra-terkut serkkupojalle!

  Hauskoja kesäpäiviä toivotellen:

  Susanna, Ruska & Ronja

  VastaaPoista
 2. Miten joku voi vaan olla noin pieni ja suloinen...♥

  VastaaPoista
 3. Susanna, ehdottomasti pitää jokin miitti pitää, kunhan saadaan pikkuneidin rokotukset kuntoon! :)

  Nukalta terkkuja serkkutytölle ;)

  VastaaPoista