perjantai 26. elokuuta 2011

Viimeisiä viedään

Kesän osalta siis. Syksy ja sateet ovat täällä, mutta onneksi on lämpimämpiäkin päiviä vielä luvassa :) Nuka on alkanut kasvattaa jo ihan mukavasti turkkia talven varalle, alkaa kohta muistuttaa jo koiraa ;) Fumiko onkin sitten jo niin isoa tyttöä, että pehmoturkille on annettu lähtöpassit..

Nukan kanssa käväistiin viimeviikolla taas Pitkäkoskella, jotta pääsi poitsukin vaihteeksi revittelemään vapaana. Ikäväksemme perille päästyämme alkoi sataa ja oli melkosen vilakka ilma muutenkin. No, sehän ei Nukan vauhtia hidastanut! Minä vain palelin kameran kanssa..
Fumiko pääsi puolestaan temmeltämään vanhempieni luona Nellin kanssa! Pikkasen alkaa kaveruksilla olla jo kokoeroa, mutta Sissi esikuvanaan on Nelli näyttänyt päättäneen kasvaa isona rottweileriksi.. ;)


Vauhtia riitti! Nelli on ekojen juoksujensa jälkeen ollut vähän helposti kiukustuvalla tuulella ja Fumiko saa kuulla kunniansa innostuessaan liikaa. Se ei tosin paljoa ärinöistä ja muroinoista piittaa, koska tahtoo vain pitää hauskaa!


Neiti pitkäkoipi..Nukan kanssa oltiin taas hieman yökuvailemassa nyt kun illat alkavat hämärtyä. Fumiko, joka ei pelkää mitään (paitsi imuria) on nyt päättänyt, että pimeällä ei ole hauskaa. Se kuulee ja "näkee" kaikenmaailman ihme mörkjä joille säikähtäneenä puhisee, koska ei osaa haukkua.. :D "Kesän lapsi mä ooon".. enkä tunne pimeää.. höh ja mä kun luulin jo keksineeni ja totuttaneen sen kaikkeen mitä se koskaan voisi keksiä pelätä.. ei onnistunut! Mutta Nuka ei piittaa :)


3 kommenttia:

 1. Ihana kesän-lapsi :D Kukaan ei muistanut kertoa että maailma alkaa pimenemään kiihtyvään tahtiin. Täällä kanssa huomattiin tällä viikolla että Ganon taitaa päästä karvan kasvatus vaiheeseen ja näyttämään shibalaiselta taas. Pahimmoilleen kaljuna oli kesäpäivilläkin, ei tosin Ganonia haitannut pätkääkään.

  VastaaPoista
 2. Juuri totesin tuon saman pimeän pelon eilen Amain kanssa! Ulkona paukkui venetsialaisten takia, ja Amai rupes päästämään kaikennäkösiä "buh" haukkuja ja käytin sen vielä pissalla. Se ihan sekosi ja juoksi ja rimpuili ja pelkäs mennä takasin pimeään. Itteäki rupes pelottamaan että onkohan siellä joku. :P Mutta tosiaan, tämäkin pelkää pimeää.
  Amai sen sijaan tykkää imurista, tunkee koko ajan nokkaansa sen imurin päähän. :D

  VastaaPoista
 3. Joo mä olin melko hämmästynyt, että Fumiko niin jännäsi pimeää.. raasu :D Meidän kouluttajan mukaan se on vain ikä mikä sen tekee ja menee kuulemma todennäköisesti ohi itellään, kunhan ei ruoki sitä pelkoa.. saa nähdä :)

  Ja mä olen tosiaan tyytyväinen siihen, et Nuka on ollut nyt kaljuna kun on ollut niin kuuma kesä! Vaikka se vähän rumalta jopa on näyttänyt niin parempi vaan sen itsensä kannalta :) Talvella saa taas ihailla muhkua!

  VastaaPoista