keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Vielä on kesää jäljellä...

..vielä tulee kauniita päiviä? Nyt näyttää jo vähän heikommalta, kun vettä tulee lähestulkoon poikkeuksetta päivittäin.. Mutta viikko-pari takaperin saatiin nauttia uskomattoman kauniista ja lämpimistä päivistä, ihan kuin kesä olisi tullut takaisin. Olisi sopinut mulle jatkua pidempäänkin. Alkaa tuo sade tympimään!

Koirien kanssa kävästiin yksi kaunis päivä taas Luukissa. Nuka tuttuun tapaansa juosta viipotteli menemään omissa oloissaan ja Fumiko seurasi meitä. Kyllä se kovasti koitti välillä pysyä Nukankin matkassa mukana, mutta pupu tuli pöksyyn kun joutui tarpeeksi kauas meistä :D Ihan hyvä. Tosin, kun viereisestä metsästä lähestyi puistoa sienestäjiä niin Fumiko rupesi niille puhisemaan. Nuka, joka ei koskaan hauku etenkään tällaisissa tilanteissa rupesi myös haukkumaan ja tästäkös pikkunen Fumiko pelästyi! Hetken ihmeteltyäni et mihin se hävis niin huomasin sen juoksevan pää kolmantena jalkana karkuun jo toisessa päässä puistoa :D Raasu pysähtyi portille ja siinä sitä oli houkutteleminen, että sen sai tulemaan takas luokse. Onneksi oltiin puistossa. Ties mihin asti olisi muutoin päätynyt!


Tuossa syyskuun alussa oltiin Fumikon kanssa Mirai No kennelin tapaamisessa. Kaikki pääsivät paikalle ja ilmakin oli mitä mahtavin! Fumikon ja Sinin omien shibojen Tiukun, Helmin, Iitun ja Aatan lisäksi oli Tiukun pennut Miyu, Nene ja Saki sekä serkkupoika Shiro mukana. Koirilla oli hauskaa ja kaikki tulivat juttuun. Fumiko juoksenteli kaikkien kanssa vuoronperään, kaiveli kuoppia ja pummi herkkuja eikä väsymyksestä ollut tietoakaan ennenkuin vasta kotimatkalla, oli niin hauskaa!

Varoitus, nyt olisi luvassa kuvia ja paljon! ;) Ja jos ei riitä, niin täällä lisää.
Aata oli edelleen lempparikaveri ja pennuilla oli selvästi ihan omat leikit keskenään.


Nenen kanssa oli hauskaa juosta ja leikkiä ota kiinni jos saat!
Ilmeikäs ja ihastuttava Nene näyttää hurjemmalta kuin onkaan ;)

Juoksujaan aloittelevalla Miyulla oli muuta mielessä kuin leikkiä ylivilkkaan teininaperon kanssa. Kaunis ja hurmaava Miyu osaa kyllä esiintyä kameralle!


Kuten näkyy ;D


Tiuku ja suloinen tyttärensä Saki osasivat ottaa alkutohinan jälkeen rennommin ja tarkkailivat mielummin menoa rauhassa etäämmältä. (Eka kuva Tiuku, alemmat Saki)

Shirossa oli Fumikon mielestä sitä jotain tai sitten tämä komea, leikkisä ja muhkea poika toi sille mieleen Nukan. Shirosta oli selvästi esikuvaksi neidin mielestä :)


Helmi tarkkaili tilannetta etäämmältä kiinni, koska ei tahtonut ymmärtää miksi näiden kaikkien piti olla täällä viemässä sen lelut ja ihmiset. Nuka niin ymmärtäisi Helmiä :)Fumiko piti myös Helmille seuraa. Rohkean Helmin rinnalla uskalsi nuuhkaista pistäytymässä käynyttä Haikua :)


Esitelläänpä sitten sielä vähän meitin rimpulakinttua ;) Tosin sillä on nyt hirmuinen kasvupyrähdys meneillään ja on jo kasvanut ulos näistä kuvista. Karkeampaa aikuiskarvaa puskee vauhdilla ja kilon verran kokoakin tullut lisää näistä kuvista. Pitäs nappasta taas kuvia. Mutta tässä neiti 16-viikkoa.


Ihana pikku pumppa. Toisinaan raivostuttavan vilkas riiviö, jolle on mahdoton olla kuitenkaan vihainen mistään koska se on niin hyväntahtoinen hönö, ettei tee ilkeitä tahallaan. Sillä vaan riittää loputtomasti virtaa purettavaksi ;)


6 kommenttia:

 1. Kylläpäs liikkuu pieni Fumi nätisti! Jotenkin silmä tottunut shiboissa hieman lyhyempiin askeliin mutta tuollahan on ulottuvuutta edessäkin! Vautsi mikä kimma.

  Paljon pusuja koirille! Kyllä kesä jo menee ohi, sano heippa suosiolla, talvi tulee, jeee!!!

  VastaaPoista
 2. Vois melekeen ottaa Fumin, ja täytättäää sen kirjahyllyn päälle. Ilmeikäs elukka! Ja tuo punainen väri O__o

  VastaaPoista
 3. Tuo eka kuva on ihan mahtava, mikä elämänilo paistaa kauas!

  Ompas Fumikokin jo hujahtanut aikuisemmaksi niin ne pennut vain kasvaa silmänräpäyksessä :)

  VastaaPoista
 4. Elina, Fumiko kuvitteleekin varmaan kasvavansa isona huskyksi ;D Meillä on ekat näyttelyt ens kuussa ja toivotaan, että esiintyisi yhtä kivasti ;) ja kai se on pakko myöntää, että kesä meni jo.. ei talvessa niinkään vikaa, mutta nää sateet :( Pusuja pulliaisille! Etenkin sille sairaan suloiselle piänelle rinpsessalle <3

  Kamala Kati millaisia uusia puolia sinusta paljastuukaan.. Pumppa pysyy kyllä kaukana susta... :D

  Elisa, niinhän ne kasvaa. Se onkin jokseenkin ristiriitaista kun toisinaan sitä toivoo, että kasvaisivat pian, ettei kokoajan tarttis juosta perässä siivoamassa pissoja ja kieltämässä nakertelemasta paikkoja jne.. ja sit kun ne on isoja niin harmittelee miten pian ne kasvoivatkaan isoksi :D

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtava kuvaus Fumista: "Toisinaan raivostuttavan vilkas riiviö, jolle on mahdoton olla kuitenkaan vihainen mistään koska se on niin hyväntahtoinen hönö". :))) Voin varmaan laittaa ton kotisivuille? :D

  VastaaPoista
 6. Voit laittaa :D Siinä onkin aika hyvin kiteytetty Fumin syvin olemus :D

  VastaaPoista