sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Paljastuksia

Mökötän, koska yksi toisensa jälkeen hehkuttaa aloittaneensa syystreenit. Minä en. Koska se kielletty. Polte on pian sietämätön, mutta minkäs teet. Mökötän.

Kevään viimeisimpiä reissuja

Niin miksi se on kielletty? Koska en voi nyt ajatella vain itseäni. Valjakkourheilu on kuulemma vaarallista, koska kaaduin keväällä pahasti eikä nyt ole varaa ottaa riskejä. Eli kyllä, meille on odotettavissa perheenlisäystä vuodenvaihteen jälkeen eikä tälläkertaa nelijakaista sorttia..

Siis mitä?

Siinä sitä onkin pala purtavaksi koirille. Mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää. Mustasukkaisuusdraamaa lienee luvassa, mutta kunhan pääsevät pahimman yli uskon kaiken sujuvan vaikka elämämme tuleekin muuttumaan. Onneksemme kaikki koiramme pitävät lapsista, toivottavasti siis myös tulokkaasta.

Tämän kaiken lisäksi on meillä vielä muuttokin edessä, tosin vielä ei tiedä mihin muutamme. Toivonmukaan jotain löytyisi, sillä tämänhetkinen kotimme on myyty ja lähtee pian alta. Viikonloput ovatkin huvenneet asuntoa etsiessä ja koirat ovat jääneet vähemmälle huomiolle. Täytyy vain olla kiitollinen näistä ihanista mussukoista, jotka jaksavat odottaa ja tyytyvät kiireisimpinä päivinä vähempäänkin. Tänään pääsivätkin sitten kiitokseksi Luukkiin rallattelemaan vapaapäivän kunniaksi! Kyllä oli muuten onnellista sakkia!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti