tiistai 15. heinäkuuta 2014

Pennut syntyivät!

Fumikosta tuli maanantaina äiti! Vuorokausia takana 59 ensimmäisestä astutuksesta ja tyyppien mielestä oli jo korkea aika pullahtaa ulkomaailmaan. Siitä lisää täällä. Sunnuntai iltana alkoi Fumppa antaa merkkejä lähestyvästä synnytyksestä ja tarkoitus oli ajella paikalle seuraavana päivänä. Toisin kävi. Vauva herätteli tuolloin su-ma välisenä yönä, jolloin huomasin puhelimen vilkkuvan. Fumiko oli alkanut synnyttämään! Siinä sitten hetken puntaroin lähdenkö heti ajamaan vai mitä. Päätin kuitenkin antaa vauvan jatkaa uniaan omassa sängyssään ja tyytyä jännäämään edistymistä kotoa käsin. Hyvä niin, sillä enhän mä ois edes ehtinyt paikalle ennenkuin kaikki neljä suloisuutta olivat jo tupsahtaneet maailmaan. Siinä sitten istuin sängyllä kännykän valossa aamuneljästä eteenpäin viestejä odotelleen samalla kun muu perhe veteli sikeitä. Oli se jännää, onneksi kaikki meni hyvin. Mahti Fumiko!

Kuva Sini Suutari

Tänään pääsimme katsomaan Fumikoa ja pikkuisia. Ne todella olivat pikkuisia, ihan mahottoman pikkuisia! Ja niiiiin suloisia jo nyt. Fumiko oli hirmu iloinen meidät nähdessään, mutta tervehti enempi asenteella kiva kun tulitte käymään kuin ihanaa tulitte hakemaan mua. Tervehtimisen jälkeen asettui pian aloilleen eikä tehnyt vierailustamme sen suurempaa numeroa. Sillä on selvästi hyvä olla ja pennut nyt ykkösprioriteetti. Ja hyvä niin.

Nyt niitä kuvia, ne teitä kuitenkin vain kiinnostaa..

Fantastic four <3

Poika 1

Tyttö

Poika 2

Poika 3


Fumppa hoitaa :D
Lisää kuvia täällä. Ens viikko meneekin mökillä, eli näen Fumikon pentuineen vasta parin viikon päästä. Silloin saattavat jo kurkkia maailmaa, oivoi!

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Niin ne ovat :) Ihanaa päästä seuraamaan oman koiran jälkikasvun kehitystä.

      Poista
  2. Ihania pikku pötkylöitä <3 Onnea pennuista!

    VastaaPoista