keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Kuvatulva

Olen ollut vähän laiska kirjoittelemaan, joten annan taas kuvien puhua puolestaan. Tässä sateen ropistessa kattoomme huuhtoen talvea kovaa vauhtia mennessään, on hyvä palata noihin kauniisiin talvitunnelmiin, joista olemme saaneet vuodenvaihteen jälkeen nauttia!

Pupujahdeissa ei ole onnistanut, mutta koirilla on ollut hauskaa vapaana rellestäessä.Tapasimme parin wirnistelijän voimin Rajasaaressa. Kotoa lähtiessä näytti auton mittari -16 ja aurinko paistoi siniseltä taivaalta. Jee täydellinen kuvaussää! Helsinkiin saapuessa oli vastassa sankka lumipyry ja pakkasta enään -8. Hurja ero!Jäällekin olemme uskaltautuneet pari kertaa. Vähän on hirvittänyt, mä kun en noihin jäihin tahdo koskaan luottaa täysin. Koirilla ei vaikuttanut olevan ongelmia sen suhteen.Ja vielä se viimeinen pakkaspäivä ennen lauhtumista. Aamulla mittari näytti melkein -30, lenkillä enään -24 ja miten kaunista!


Jospa se talvi ei ihan vielä luovuttaisi kuitenkaan. Sopii toivoa.

3 kommenttia:

 1. Meillä on täällä jäätä semmosen 60cm :D kärsii kävellä melekeen missä vaen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Mä en ees tiiä tarkalleen, mut täällä jotain 20-30cm. Nyt tosin pari päivää plussalla ja sataa niin..

   Poista
 2. Todella upeita kuvia! Onnellisia talvikoiria ja kauniita talvimaisemia. :) Koirat ovat niin ihania, kun osaavat ottaa ilon irti elämästä.

  VastaaPoista